Loopbaan

Loopbaan

Opleiding

Ik heb diverse HBO-opleidingen en universitaire studies op het bedrijfseconomische en financiële vlak met succes afgerond. Ook volgde ik opleidingen en cursussen op het gebied van ICT, Treasury, leiderschapsontwikkeling en coaching.

Werkervaring

Initiëren, bouwen en omvormen, dat vormt de rode draad in mijn carrière. In mijn loopbaan focus ik echter niet alleen op financiële en economische aspecten, ook zaken als ICT en internet hebben mijn belangstelling. De moderne communicatiemiddelen maken het mogelijk doelen te bereiken!
Daarnaast zijn ook procesoptimalisatie, strategische vraagstukken en het opstellen van businessmodellen belangrijke sleutelwoorden in mijn carrière. En niet te vergeten: persoonlijke ontwikkeling. Van mezelf, maar ook van de mensen om mij heen. Dit vanuit de overtuiging dat werken en bouwen aan een geïnspireerde organisatie leidt tot grote successen, omdat mensen op deze manier écht iets kunnen betekenen.

Vandaag de dag ben ik werkzaam als Directeur Business Development/ Financieel directeur bij Coram International, een multinational in sanitair en waterbehandeling. Ook ben ik Managing Director bij Dinotec, een dochteronderneming van Coram die zich richt op watertechnologie en zwembadtechniek.

Meer weten?

Kijk op Linkedin of Facebook en volg mij via Twitter. Of neem direct contact op!

Contact

Tel: +31 6 15011686  john@johngeurts.nl  
John's contactgegevens

Blog

Over wat mij bezighoudt, wat mij beweegt. Graag ga ik de discussie aan; voel je vrij om te reageren!
John's blog

Over John

Wie ben ik, wat doe ik, waar ligt mijn kracht en wat beweegt mij?      
John's drijfveren

Elk bedrijf (wordt) een IoT bedrijf: Hoe technologie de fysieke supermarkt helpt floreren - https://t.co/B0JnjA19h1 https://t.co/cnFGXsQPD3

20-09-2018 20:36 uur