Persoonlijk

John Geurts

Ik geloof in mensen en hun passie: Gepassioneerde mensen maken gepassioneerde producten en diensten en dat leidt tot gepassioneerde klanten en uitzonderlijke resultaten.

Ik ben …..

..... een financieel professional met ruime ervaring in het aansturen van een organisatie/ onderneming en in cultuurverandering, commercie, business development, innovatie en een bijzondere passie voor digitale technologie.

 ….. een persoon met ambitie, die altijd uitgaat van de sterkten en eruit wil halen wat in mij, de mensen en organisaties zit. Ik zoek daarbij vanuit mijn expertise, creatief de (dwars-) verbindingen vanuit mijn ideeënrijkdom en weetgierigheid.

….. gezegend met veel humor en mensgerichtheid. Een sterke motivatie om ‘iets’  neer te zetten, vorm te geven. Een doener met veel werklust en inzet. Ik hecht daarbij veel waarde aan professionele en persoonlijke ontwikkeling.

 

 

Contact

Tel: +31 6 15011686  john@johngeurts.nl  
John's contactgegevens

Blog

Over wat mij bezighoudt, wat mij beweegt. Graag ga ik de discussie aan; voel je vrij om te reageren!
John's blog

Over John

Wie ben ik, wat doe ik, waar ligt mijn kracht en wat beweegt mij?      
John's drijfveren

Elk bedrijf (wordt) een IoT bedrijf: Hoe technologie de fysieke supermarkt helpt floreren - https://t.co/B0JnjA19h1 https://t.co/cnFGXsQPD3

20-09-2018 20:36 uur