Sterke punten

Kracht
Ieder mens heeft zijn sterke en zwakke punten. Het is echter vooral belangrijk om te weten wat je sterke punten zijn, daar aan te werken en  je zwaktes zwakker te maken. Focus op op de sterke punten brengt je verder, helpt doelen te verwezenlijken. Mijn sterke punten zijn:

Het creëren van een organisatie met elan

Ik zoek altijd naar de positieve eigenschappen, naar de talenten van een persoon. Op deze manier weet ik mensen te inspireren, het beste in iemand naar boven te halen.

Het ontwikkelen van vernieuwende visies en strategieën  

Met een open mind, een vernieuwende blik visies en strategieën ontwikkelen, daar ligt mijn passie. Deze visie of strategie maak ik concreet met strategische plannen en (nieuwe) businessmodellen.

Conceptueel denken en complexe situaties doorzien

Het verbinden van ontwikkelingen en ideeën, dat is waar ik voor ga. Met een frisse blik, een open mind. Op deze manier leg ik de basis voor vernieuwing.

Het met elkaar verbinden van partijen

Ik zie en smeed allianties en werk op deze manier aan creatieve en innovatieve oplossingen.

Het omvormen van een organisatie

Ik ben sterk in het opnieuw richting geven aan en in evenwicht brengen van een organisatie. Doortastend handelen en blijven geloven in het doel dat ik voor ogen heb zijn hierbij essentieel.

Contact

Tel: +31 6 15011686  john@johngeurts.nl  
John's contactgegevens

Blog

Over wat mij bezighoudt, wat mij beweegt. Graag ga ik de discussie aan; voel je vrij om te reageren!
John's blog

Over John

Wie ben ik, wat doe ik, waar ligt mijn kracht en wat beweegt mij?      
John's drijfveren

Elk bedrijf (wordt) een IoT bedrijf: Hoe technologie de fysieke supermarkt helpt floreren - https://t.co/B0JnjA19h1 https://t.co/cnFGXsQPD3

20-09-2018 20:36 uur